Bike.il Demo Day 2019- המדריך לדמואיסט
המלצות התנהלות באירוע

מאת: צוות Bike.il ן צילום: אוריאל כהן, אילן שחם, דותן הלוי, אלון רון
ב- 1 לנובמבר יערך פסטיבל ה DemoDay ה-6 של מגזין האופניים Bike.co.il בבן שמן. כל הפרטים על הפנינג האופנים הענק בלב יער בן שמן נמצאים כאן . אחרי שקראתם על פרטי האירוע ותוכנו כדאי שתלמדו קצת על ההתנהלות הנכונה והיעילה בדמו דיי ה-6 של bike.co.il
המדריך לדמואיסט, המלצות משתמש/ת
גם השנה האירוע צפוי להיות רב משתתפים, על מנת לפשט ולהקל על חווית המשתמש שלכם ביום האירוע, הכנו לכם מספר המלצות להתנהלות במתחם ה- Demo Day ולציוד שמאוד כדאי להביא עמכם, קראו בקפידה:

שימו לב !!!! מיקום האירוע השתנה, כבר לא מצפה מודיעין- השנה מתחם האירוע הוא בחניון הקהילות, יער הרצל. כניסה למתחם האירוע מהכביש המוביל לכפר דניאל/ גימזו/ יער הקופים. יהיה שילוט הכוונה מכל הכיוונים.
להכוונה לאירוע עם Waze לחצו כאן







– המתחם יפתח את שעריו בשעה 07:00 בדיוק ויינעל בשעה 13:30. תכננו את יום הרכיבה שלכם בבן שמן על פי שעות אלו.
– גם אם אתם לא מתכננים לרכוש אופניים בקרוב, באו לראות ולחוש על מה כולם ידברו בשנת 2020.
– אל תבואו לבד, בואו עם חברים/ הבעל/ האישה, כי ה-Demo Day הוא גם מסיבת יער לרוכבות ורוכבים ולא רק אוסף רכיבות התנסות…
– על מנת להיכנס למתחם ה-Demo Day ולקבל אופניים לרכיבות, יש להירשם בכניסה בעמדת הרישום של Bike.co.il ולקבל צמיד רשמי. הצמיד מאפשר לכם לקבל אופני הדגמה בדוכנים השונים ולקבל משקה התאוששות צונן ומריר על בסיס לתת וכשות.
– התכוננו נפשית לחתימה על טפסי הצהרת בריאות ושחרור מאחריות… רוב המציגים יחתימו אתכם על טופס כזה טרום רכיבת ההתנסות, פרקטיקה שגרתית ומקובלת בהשאלת אופני מבחן.
– הצטיידו בתעודה מזהה תקפה עם תמונה עדכנית (ת"ז ,רישיון נהיגה, דרכון) וכרטיס אשראי תקף על שמכם, על מנת לשאול אופניים לרכיבת התנסות. לא יושאלו אופניים באירוע ללא השארת עירבון רשמי.
– רוכבות ורוכבים צעירים שאין ברשותם תעודות אלו, ייאלצו להצטייד בהורה שיפקיד עבורם את תעודותיו.
שימו לב !!!! מיקום האירוע השתנה, כבר לא מצפה מודיעין- השנה מתחם האירוע הוא בחניון הקהילות, יער הרצל. כניסה למתחם האירוע מהכביש המוביל לכפר דניאל/ גימזו/ יער הקופים. יהיה שילוט הכוונה מכל הכיוונים.
להכוונה לאירוע עם Waze לחצו כאן
לא ניתן יהיה להזמין מראש רכיבות מבחן השנה. נרשמים לרכיבות רק ביום הארוע בדוכני המציגים.
– הקדימו להגיע למתחם (השערים לא ייפתחו לפני 07:00) והזמינו בדירוג דגמי מבחן שמעניינים אתכם אצל המציגים השונים כבר בבוקר, כדי למלא לכם את יום ההתנסות עם מינימום חורים בלו"ז: האופניים האלו ב-07:30, אלו ב-08:10, ההם ב-09:00, האחרים ב-09:40 וכולי…
– במידה ואתם מדוושים עם דוושות שאינן המיינסטרים, כלומר אינן של Shimano, הגיעו למתחם עם הדוושות שלכם. אופני ההדגמה יגיעו עם דוושות Shimano או עם דוושות שטוחות (פלאטים).
– השתדלו לקפל את האופניים האישיים שלכם לתוך הרכב שלכם טרם ההגעה למתחם ה-Demo, כדי שתוכלו להתפנות לרכיבה על אופני ההדגמה מבלי להיות טרודים במנהלות מיותרות.
– אם בכל זאת החלטתם להגיע למתחם עם האופניים האישיים שלכם הצטיידו במנעול איכותי/ חברה/ חבר לשמירה על אופניכם.
– במתחם ה-Demo אין חניון מאובטח, אך רוב המציגים יהיו מוכנים להניח את אופניכם בדוכן שלהם (ללא לקיחת אחריות עליהם כמובן) בזמן שאתם לוקחים סיבוב התרשמות על אחד מזוגות אופני ההדגמה שלהם.
– "תפתחו את הראש" ונסו גם אופניים שלא תכננתם לקחת, זה לא עולה לכם ולכו תדעו אין חוקים באהבה…
– תקפו בשאלות את צוות הכתבים והבוחנים של Bike.il בחולצות ובכובעי המותג הם שם בשבילכם ועד היום לא נוצחו בקרב חפירות אופניים (-:
– אם שותים גולדסטאר, לא רוכבים! המלצת השף היא לשתות אחרי הרכיבה, לאכול משהו מאחד הדוכנים ולנוח במתחם הצ'ילאאוט לפני הנהיגה בחזרה לבית ולשבת המלכה.

שימו לב !!!! מיקום האירוע השתנה, כבר לא מצפה מודיעין- השנה מתחם האירוע הוא בחניון הקהילות, יער הרצל. כניסה למתחם האירוע מהכביש המוביל לכפר דניאל/ גימזו/ יער הקופים. יהיה שילוט הכוונה מכל הכיוונים.
להכוונה לאירוע עם Waze לחצו כאן
– התאזרו בסבלנות, דמיינו שאתם בגרמניה והתנהגו מיד כאירופאים קרירים ומנומסים – ככל הנראה לא תהיו ב-Demo Day לבד, מספר הרוכבים גדול בוודאות ממספר זוגות אופני ההדגמה, יהיה תור לאופניים, לבירה, לאוכל… אז בבקשה לחייך, להיות נחמדים ולזכור שאנחנו משפחה אחת גדולה – משפחת רוכבי השטח.
– חייכו כל הזמן, הכניסו את הבטן והקפידו לחשוף את הצד הטוב שלכם בפרופיל: יהיו שם מלא צלמים של Bike.co.il…