הקשר הצרפתי בדרך לטור דה פראנס

עדכון Cycling Academy

מוטוליין פוקס קבוע 1070×200
מוטוליין 1070×200

הודעה לעיתונות מאת: Israel cycling academy ן צילום: Israel cycling academy

הקבוצה הישראלית הכריזה הערב על המהלכים המעשיים הראשונים במטרתה הגדולה הבאה: השתתפות בטור דה פראנס.

הקבוצה הישראלית מודיעה שחתמה על הסכם שיתוף פעולה יוצא דופן עם קבוצת האופניים הצרפתית הצעירה קוטס דה ארמור. במסגרת ההסכם תהפוך הקבוצה הצרפתית לחממה של אקדמי לטיפוח הדור החדש של רוכבים ישראלים ובראשם הרוכבים בקבוצת העתודה של אקדמי. במסגרת ההסכם, רוכבים ישראלים צעירים בעתודה יצטרפו לקבוצה הצרפתית, יתגוררו בצרפת, ויתחרו עם הקבוצה הצרפתית בתחרויות בצרפת. הצוות המקצועי של אקדמי ילווה את התכנית המשותפת שנועדה להאיץ את התפתחות כשרונות האופניים הבולטים בישראל.

ההסכם עם הקבוצה הצרפתית הוא חלק ממהלך רחב של אקדמי לעלות מדרגה ולהגשים את מטרתה הגדולה החדשה להשתתף בטור דה פראנס בתוך שנתיים לאחר שעשתה היסטוריה ונטלה חלק השנה בג׳ירו ד'איטליה שהוזנק בישראל. לקידום מטרה זו, מנהלת אקדמי בימים אלה משא ומתן לצירוף רוכב צרפתי בולט לקבוצה המקצוענית הבוגרת.

חדשות Academy- הקשר הצרפתי בדרך לטור דה פראנס
הקבוצה הצרפתית

לפני ימים ספורים צירפה אקדמי רוכב צרפתי מוכשר בשם קלמנט קאריסיי שיתחיל להתחרות בשורותיה כבר השבוע כדי לבחון את יכולותיו ולשקול להחתימו על חוזה מקצועני בעונה הבאה.

הבעלים/ שותף של אקדמי סילבן אדאמס מסר: ״ אני נרגש מהשותפות שלנו עם הקבוצה הצרפתית. המהלך יחשוף את הרוכבים הצעירים שלנו למסורת האופניים הצרפתית ויאיץ את התפתחותם בדרך למקצוענות . זה מהלך חשוב בבניית הקשר הצרפתי של אקדמי בדרך להגשמת מטרתנו לעשות היסטוריה ולהתחרות בטור דה פראנס״.

חדשות Academy- הקשר הצרפתי בדרך לטור דה פראנס
הרוכב הצרפתי קלמנט קאריסיי. יזנק מחר עם אקדמי לטור הצ׳כי.

פדלים וואיט 1070X200
מוטוליין 1070×200
פדלים פוליגון 1070X200
דמו 25 1070×200
טרק 11.23 1070×200
מצמן הקלר 1070X200
מוטוליין פוקס קבוע 1070×200
BH1 1070×200
KTM 1070×200

חדשות Academy- הקשר הצרפתי בדרך לטור דה פראנס
האקדמי בטור יוטה

Comments

comments

כתבות נוספות
!-- Meta Pixel Code -->