
הודעה לעיתונות מאת חברת פדלים
חברת פדלים, יבואני Whyte לישראל מודיעים כי דגמי ה eMTB הראשונים מליין 2026 של היצרן הבריטי הוותיק נחתו בישראל וזמינים להזמנה ורכישה.
Whyte Kado RS הסנונית הראשונה
ה Kado RS הוא דגם הפול-פאוור אנדורו/טרייל בליין הרחב של המותג. עם מהלך מתלים של 160 מ"מ מלפנים/150 מ"מ מאחור, גלגלי 29, שלדת קרבון/אלומיניום (משולש קדמי קרבון, אחורי אלומיניום), בולמי RockShox ברמת Select, מערכת הינע SRAM Eagle 90 T-Type מכנית ומשקל מוצהר של 25.4 ק"ג.




מנוע Bosch CX דור 5 בעוצמה של 100Nm וסוללת 800Wh
דגם ה-Kado RS מצויד בדור החמישי של מנוע Bosch Performance Line CX עם סוללת 800Wh חדשה– כרגע המנוע מציע מומנט של 85Nm והספק מקסימלי של 600W, אך החל מה 14 ליולי הוא מקבל עדכון תוכנה נרחב שבין היתר יעמיד את עוצמת המנוע על מומנט של 100Nm עם הספק מקסימלי של 750W. האופנים ימסרו ללקוחות הראשונים עם עדכון התוכנה.



מחיר
מחיר ה-Kado RS יעמוד על 27,900 שקלים – מחיר זהה לחלוטין למחיר הרשמי באנגליה שהינו 6,000 פאונד.
מפרט מלא של הדגם ניתן למצוא כאן
המשלוח הראשון נכנס כעת למלאי וזמין להזמנה דרך חברת פדלים. דגמים נוספים מסדרת 2026 צפויים להגיע במהלך החודשים הקרובים.
לפרטים נוספים היכנסו לאתר הבית של פדלים.



























Facebook
Telegram
WhatsApp